Vi håller koll på föreningen Vetenskap och Folkbildning

Vetenskap och Folkbildnings nya skinnjackor ger respekt

Vetenskap och Folkbildning nya skinnjackor

Föreningen Vetenskap och Folkbildning blir allt tuffare. Nu har de tagit fram två olika modeller av svartblanka skinnjackor med stort tryck.

Vissa associerar jackorna till motorcykelklubb, amerikansk federal polisstyrka eller till och med något extra långt ut till höger.

Fotot togs enligt VOF på deras senaste årsmöte och finns på Facebook. Det är oklart hur många jackor som de tagit fram.

I bild till höger är Anders Kagerin och vänster ser vi voffaren Daniel Lindsäth som på VOFs Facebooksida kommenterade fotot:

”Det är lite synd att mitt knogjärn med Ockhams rakblad på inte syns. Och Anders halsband av homeopatöron var helt fantastiskt. Såna öron får man förresten en hundring per styck för av föreningen, som belöning för hårt arbete liksom…”

Föregående

Förundersökningen mot voffaren i VoF:s vaccinkampanj lades ned – denna gång

Nästa

Pop Science Pub – Vetenskap och Folkbildning rekryterar med superi

3 kommentarer

 1. Mats Bladh

  Det visar enbart att dessa prisvinnande folkförvillare inte är vad de ger sej ut för att vara.

  Hahahaha

 2. Sofia

  På deras Eskilstuna möte var de tydligen sponsrade ”Ett särskilt tack vill vi rikta till Eskilstuna Ölkultur och Ann-Sofie och Peo Wågström – AWOO 2012 hade inte varit möjligt utan er!”voff,voff. Fyllhundar måhända?

  De kanske tar efter MC gängen i allt fler avseende.

 3. Johanna Nilsson

  Skulle nog hellre likna dessa vid Gestapo eller Stasi. Ser faktiskt inte någon olikhet emellan det här gänget och Nynazister.

  Men håll ut för de gör sig själv en stor ogärning genom att gestalta sig själva på det här viset. Ger inte direkt något förtroendegivande intryck att likna sig själv med gäng och särskillt inte då man låtsas representera sk. bildade människor. De som är bildade på riktigt inser denna analogi snabbt.

  Skulle vara intressant att mäta EQ på de här typerna. Borde representera den lägre skalan i samhället. Lättmanipulerade torde de vara också. Vi kanske borde köra en klassisk divide and conquer på dem.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén