Vi håller koll på föreningen Vetenskap och Folkbildning

Christer Fuglesangs självmordsförsök resulterade i sludderprat och tilltro till homeopati

Föregående

Christer Fuglesang tar överdos i samarbete med Vetenskap och Folkbildning

Nästa

Patrik Sjöberg om Christer Fuglesang och VoF: gossarna från VoF bör anlita PR-expert

2 kommentarer

  1. Coolus

    Epic FAIL för VoF och Fugleslurr!

  2. Är Fugelsang den som åkte upp i rymden för att hitta ett eget space är han inte mycket att lita på. Att nasa ett rymdprogram i svensk media imponerar verkligen inte. Dyra svulstiga projekt som inte leder någonstans klarar vi oss utan.

    Att framträda som omdömeslös, för VoF, i Debatt och inte ha bättre koll på sig borde rendera mannen att riskera sitt körkort. Läkemedelsindustrin och VoF behöver trots alls sådan här parodier på vetenskaplighet. De liknar väl i stort senare tids ”forskning”, !”framsteg” och vinster på hälsans bekostnad..

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén