Fenomenet G***** och VoF-ledningen har känt sig så trängda av skriverierna på denna blogg — d.v.s. att G***** mycket väl kan vara identisk med VoF-grundaren Hans Isaksson — att man ordnade med en podradiointervju för att ”bevisa” att det inte kan vara så, eller att något annat utpekande stämmer. Den person som intervjuades föreföll nämligen vara ganska ung och påläst om vad G***** skrivit. Intervjun utmärker sig genom en lång rad G*****-aktiga utfall och att intervjuobjektet ”inte kommer ihåg” mer specifika detaljer,  som t.ex. varifrån han fick namnet G*****, samt att alla inblandade låtsas vara rörande överens om att VoF består av snälla och medgörliga killar som inte gör en fluga förnär i debatter — lika löjligt som det låter.

VoF med i synnerhet Jesper Jerkert som en spattig käring i spetsen, inledde en hysterisk hånkampanj på nätforumet innan…

Text: Rickard Berghorn

Läs hela bloggposten